NetDoktor Páciens mobilapplikáció

Töltse le az ingyenes NetDoktor Páciens mobil applikációt androidos vagy iOS (Apple) mobiljára !

NetDoktor Páciens applikáció kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a praxis és a páciens között. A Páciens applikáció teljes funkcionalitása NetDoktor medikai rendszert használó orvosok és asszisztensek, illetve betegeik számára érhető el, hiszen az adatok az orvosi szoftverből érkeznek és oda is futnak be.

Az applikáció kommunikáció, illetve e-rendelés funkcióival a praxis dolgozóival konzultálhatnakértesítést vagy éppen kérdőívet küldhetnek számukra, intézhetik gyógyszerfelírásukat

A kitöltött kérdőívek érkezéséről, gyógyszerfelírási kérelemről stb. az orvos a NetDoktor medikai rendszer Kommunikációs moduljában kap értesítést, ez a felület teszi lehetővé a beteggel való információ cserét.

A NetDoktor Páciens alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az Apple Store (iOS – iPhone) alkalmazás áruházakból.

Regisztráció szükséges, majd az orvos kiválasztása után küldjön csatlakozási kérelmet számunkra. Ennek elfogadását követően már használhatja is mobiltelefonját a velünk való kapcsolattartás céljára.

A rendelő dolgozói az "orvos" csatornát használják kizárólag, tehát csak a praxis háziorvosának a nevét (dr. Bányai Mónika) szükséges megkeresni és elfogadási kérelmét elküldeni. 

TAPASZTALATAINK:

Sokan használják körzetünkből a Netdoktor mobilapplikációját. Többen megtalálták már a gyógyszerfelírás funkciót. Saját maguk ki tudják választani a terápiás lapon lévő gyógyszereikből a felíratni kívánt gyógyszereket. Azaz szinte önállóan, a mi jóváhagyásunkkal lehet pár lépésben gyógyszerfelírást kezdeményezni.

Ha valaki regisztrál rendszerünkbe, okos eszközön nem boldoguló hozzátartozóit is hozzá tudja adni fiókjához és a sajátjához hasonlóan tudja kezelni hozzátartozója ügyeit is.

Hozzátartozó regisztrációjához szükséges új fiók létrehozását jobb oldalon felül a három pont használatával lehet kezdeményezni.

A mobilapplikációs regisztrációval a weboldal nem publikus részére is be lehet lépni, ahol az applikációban megismertek szerint érik el pl. a gyógyszerfelírás funkciót.

Lakossági segédlet az applikáció használatához a következő linket érhető el:

https://www.netdoktor.hu/paciens

Felhívom a figyelmet, hogy a linken található rövid videó általános tájékozódásra alkalmas. BIZONYOS FUNKCIÓK (Pl. az időpontfoglalás) nem elérhetőek a mi praxisunkban.