BETEGELLÁTÁSI REND Praxisunk "házirendje"

A koronavírus járvány mindannyiunk életére hatással volt. Sokat dolgoztunk azon, hogy a járvány idején senki ne maradjon ellátás nélkül. A kizárólag telefonos megkeresés lehetősége elégtelen lett volna ennek megvalósítására.

Alkalmazkodtunk a megváltozott helyzethez. A járvány kezdetétől fogva új csatornákat nyitottunk Önök felé. Praxisunk a pácienseink további biztonságos ellátása érdekében háziorvosi szoftvert váltott.

A tapasztalatok és visszajelzések egyaránt azt mutatják, hogy a megváltozott - telemedicinális elemeket is tartalmazó - betegellátás jóval hatékonyabb munkavégzést, betegelállását tesz lehetővé. A telemedicina (33/2020. (IX. 16.) EMMI) rendelet biztosítja számunkra azt, hogy továbbra is éljünk az új lehetőgekkel, melyet a NetDoktor háziorvosi szoftver maximálisan támogat.

Kérem Önöktől az alább olvasható, új betegellátási rend betartását.

Ha bármilyen okból szeretné igénybe venni a háziorvosi ellátást, a megadott lehetőségek egyikén keressen minket röviden részletezve a megkeresés okát. 

Segítse munkánkat! A telefonos elérhetőség maradjon azon Pácienseinknek, akiknek más megoldás nem megoldható. A kapcsolatfelvétel céljaira - lehetőség szerint - részesítsék előnyben a telefonnal szemben a fentiek egyikének használatát. Felhívom a figyelmüket arra, hogy a lehetőségek közt mobiltelefonszám nem szerepel!

Rendelésünk első egy órájában történik ezen bejelentések átnézése. Keresni fogom páciensemet a nap folyamán további teendő vagy időpontegyeztetés megbeszélése céljából. Aktuális telefonszámot mindig adjon meg!

Az előjegyzés az aktutális kapacitásunktól függ. Előfordulhat, hogy távolabbi időpontok adására van csak mód, azaz néhány napos/hetes várakozási idő alakul ki (különösen a megnövekedett számú légúti fertőzéses esetek időszakában).

Laboreredményének megbeszélésére lehetőség van rendelőnkben.

Ha igénye van arra, hogy a labroratóriumi leletei otthon rendelkezésre álljanak, forduljon a laborhoz vagy használja az EESZT-t a Kormányablakban történő ügyfélkapu regisztrációt követően. Háziorvosi rendelőben laboreredményt nem nyomtatunk otthoni őrzésre, ez a vizsgálatot végző intézmény feladata.